NY Rangers – Washington

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

New York Rangers innehar tredjeplatsen i Eastern Conference. Hemmalaget tillhör även de bästa lagen och enbart Boston samt Florida har inkasserat fler poäng. Nu senast förlorade laget mot Capitals med 3-2, efter att Rangers tappade lagets 1-2-ledning. Ingen av Panarin, Zibanejad eller Trocheck tog några poäng i det senaste mötet, så de lär vara betydligt hungrigare idag inför hemmafansen.

Washington Capitals hittas på elfteplatsen i Eastern Conference. Klubben har så här långt vunnit hälften av sina 40 matcher, vilket är ett klart bra facit, då många inte hade några större förhoppningar inför den här säsongen. Returmötet mot Rangers ikväll kommer bli klart tuffare, och i grunden skiljer det en hel del i kvalitet på lagen. Senast kom varken Bäckström, Milano, Sandin eller Ovechkin till start.

Jag spelar på raka ettan till 1,75 @ Unibet.

  • Match: NY Rangers – Washington
  • Speltips: NY Rangers (1)
  • Odds: 1,75 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 14/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar