Växjö – Örebro

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Växjö Lakers innehar numer förstaplatsen i tabellen. Hemmalaget kommer senast från seger mot Modo (4-2). Detta innebär, att klubben därmed har tre raka segrar, varav särskilt bortasegern mot Färjestad (1-5), sticket ut. Dessutom är laget ligans klart bästa hemmalag under nuvarande säsong med 14 segrar på de 19 matcher i hemmaborgen, Vida Arena. Nu gästar samtidigt ligans formsvagaste lag.

Örebro är ordentligt pressade för tillfället. Nyligen sparkade laget, tränare Hedberg, men det blev trots det förlust direkt mot Oskarshamn hemma med 0-2. Klubben har nu endast tre poäng ner till strecket. Formen är usel och de har endast en vinst på senaste fem matcherna. Segern kom mot skadedrabbade Malmö. Nu väntar dessutom säsongens kanske tuffaste bortamatch, mot serieledarna.

Jag spelar på raka ettan till 1,72 @ betsson.

  • Match: Växjö – Örebro
  • Speltips: Växjö (1)
  • Odds: 1,72 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 20/1

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar