Seattle – Toronto

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Seattle Kraken innehar tiondeplatsen i Western Conference. Hemmalaget har svårt med målskyttet just nu och under senaste matcherna. Kraken har bara producerat fyra mål under dess senaste tre matcher och mot Pittsburgh, blev klubben nollade. Trots André Burakovsky frånvaro, är detta självklart svagt av Seattle. Nu blev också Yanni Gourde avstängd mot Oilers i Krakens senaste match.

Toronto Maple Leafs placeras på sjundeplatsen i Eastern Conference. De har en mycket stark offensiv. Nylander fortsätter leverera efter hans jättekontrakt och han gjorde två mål mot Vancouver. Matthews har gjort hela 37 mål på 43 matcher. Även om de saknar en del på målvaktsposten i Toronto, har deras offensiv visat att de kan vinna matcher. Leafs har vunnit fyra av fem matcher mot Seattle.

Jag spelar på Toronto Draw No Bet till 1,83 @ bet365.

  • Match: Seattle – Toronto
  • Speltips: Toronto DnB
  • Odds: 1,83 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 03:00, 22/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar