Vancouver – Chicago

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Vancouver Canucks hittas på förstaplatsen i Western Conference. Laget besegrade Toronto Maple Leafs med 6-4 i senaste tillställningen. Conor Garland producerade två mål och en assist. Quinn Hughes hade tre assist. Nils Höglander, samt Theodor Blueger, producerade två mål och två assist. Deras målvakt Thatcher Demko hade en hektisk kväll. Målvakten räddade 42 av 46 skott i segern.

Chicago Blackhawks placeras på femtondeplatsen i Western Conference. Chicago säkrade en 4-3-seger efter förlängning mot New York Islanders i deras senaste match. Hittills lyckas deras offensiv fortfarande bara producera 2,22 mål per match. Connor Bedard är på skadelistan och kommer inte spela här vilket kommer att påverka deras offensiva kraft något enormt. Här bör hemmalaget vinna.

Jag spelar på raka ettan till 1,41 @ Unibet.

  • Match: Vancouver – Chicago
  • Speltips: Vancouver (1)
  • Odds: 1,41 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 04:00, 23/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar