Minnesota – Washington

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Minnesota Wild hittas på trettondeplatsen i Western Conference. Klubben har haft svårigheter den här säsongen, och inte övertygat. I deras hemmaborg Xcel Energy Center har Minnesota däremot presterat hyfsat bra. Med tanke på placerigen, bör hemmalaget vara ganska nöjda med tre segrar på senaste fem matcherna. Senast besegrades New York Islanders på hemmaplan med 5-0. De har två raka vinster.

Washington Capitals placerar sig på elfteplatsen i Eastern Conference. Laget har vunnit hälften av sina matcher under säsongen. Problemet hos Capitals har varit deras offensiv som enbart gjort 106 mål. Det är bara Chicago och San José som gjort färre mål. Dessutom ska nämnas att Washington har presterat klart bättre på hemmaplan än bortaplan. De tillhör faktiskt de sämre bortalagen i Eastern Conference.

Jag spelar på Minnesota Draw No Bet till 1,61 @ bet365.

  • Match: Minnesota – Washington
  • Speltips: Minnesota DnB
  • Odds: 1,61 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 02:00, 24/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar