HV71 – Rögle

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

HV71 placeras fortsatt på nästjumboplatsen i tabellen, men smålänningarna börjar nu närma sig lagen ovanför. Nämnvärt är att laget tillhör övre tabellhalvan, när det gäller hemmaspelet. Bortaspelet har helt enkelt varit katastrofalt och därmed HV:s placering i bottenskiktet. HV71 har lyckats vinna fyra raka hemmamatcher, och nu senast mot Malmö. Det var en otroligt viktig seger i bottenstriden.

Rögle placeras på tiondeplatsen. De är tionde bästa hemmalag och också tionde bästa bortalag. Det ger en ganska tydlig bild av varför lagets säsong får ses som väldigt mellanmjölk, eller eventuellt till och med dålig sett till förväntningarna som finns på var i tabellen laget från Ängelholm ska placera sig. Betydligt sämre målskillnad på bortaplan dock, med färre gjorda mål och betydligt fler insläppta.

Jag spelar på HV71 över 2,5 mål till 1,84 @ Unibet.

  • Match: HV71 – Rögle
  • Speltips: HV71 över 2,5 mål
  • Odds: 1,84 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 25/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar