Juventus – Empoli

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Juventus innehar förstaplatsen i tabellen. Hemmalaget visar en imponerande form och klubben plockar poäng som en maskin, i varje omgång. Juventus kommer från sju raka segrar, där Bianconeri samtidigt har producerat 18 mål i dess fem senaste matcher. i senaste matcen slog man hemmastarka Lecce med 0-3 på Stadio Ettore Giardiniero. Juventus är som bekant hemmastarka och välförtjänta favoriter här.

Empoli är nästjumboplacerade i Serie A. Tränarbytet till Davide Nicola, innebär dock ett signalvärde och ett hopp om att rädda säsongen är möjligt. Davide Nicola har alltså tidigare gjort två fina bedrifter med Crotone och Salernitana. Empoli fick en kanonstart efter tränarskiftet, när de under helgen hemma på Castellani besegrade Monza med hela 3-0. Här tror jag dock att man får stora bekymmer.

Jag spelar på Juventus -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,45 @ Nordicbet.

  • Match: Juventus – Empoli
  • Speltips: Juventus -1,0 (AH)
  • Odds: 1,45 @ Nordicbet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 27/1

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar