Luleå – Örebro

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Luleå återfinns på åttondeplats i tabellen. Norrlänningarna kommer senast från en fin bortaseger mot serieledande Växjö. Luleå kontrollerade Växjö och var samtidigt tillräckligt effektiva offensivt, när man väl skapade lägen. Klubbens form är fortsatt god efter segern senast. Det är en markant skillnad på Luleå, jämfört med i höstas. Norrlänningarna har nu sju segrar på dess tio senaste matcher.

Örebro återfinns på tiondeplatsen i tabellen. Örebro bytte tränare i förhoppning att gästerna ska börja prestera igen. Defensiven har blivit bättre, men när det gäller offensiven är dem relativt uddlösa. Det är tydligt att defensiven är prioriterad och därmed får ju offensiven såklart ta stryk. Gästerna är nollade i tre av deras fem senaste matcher. Laget lyckades endast skjuta 12 skott mot Rögle senast.

Jag spelar på Luleå Draw No Bet till 1,57 @ Leo Vegas.

  • Match: Luleå – Örebro
  • Speltips: Luleå DnB
  • Odds: 1,57 @ Leo Vegas
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 1/2

SpelbolagBonusLänk
Leo Vegas100 krSpela här!

Lämna ett svar