HV71 – Oskarshamn

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

HV71 är pressade efter tre raka förluster, samtidigt som bottenkonkurrenterna har börjat plocka poäng. Jönköpingslaget har därmed fem poäng upp till Modo ovanför kvalstrecket. Senast förlorade laget borta mot Timrå (4-1), och HV har bara tagit en seger på senaste fem matcherna. I Husqvarna Garden, tillhör klubben faktiskt övre tabellhalvan och nu måste HV ta trepoängaren.

Oskarshamn som är tabelljumbo, har sedan länge gett upp grundserien och fokuset ligger på kval i bäst av 7 för att hänga kvar i serien. I senaste matchen blev det förlust mot Malmö hemma med 1-5, och man kommer till denna match med fem raka förluster. Visserligen vill man säkert spänna musklerna mot just HV71, en potentiell motståndare i kvalet, men jag tror inte man räcker till i denna match.

Jag spelar på raka ettan till 1,72 @ Unibet.

  • Match: HV71 – Oskarshamn
  • Speltips: HV71 (1)
  • Odds: 1,72 @ Unibet
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 15:15, 3/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar