Anaheim – Edmonton

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Anaheim Ducks är fjortondeplacerade i Western Conference och Ducks har faktiskt tre segrar på de fem senaste matcherna. Klubben tillhör emellertid seriens sämsta lag, och tabellplaceringen, säger något om hur klubben har presterat under denna säsongen. Anaheim är dessutom det sämsta hemmalaget och har torskat 17 av 26 hemmamatcher. Inför det här mötet saknar man även sin stjärna, Trevor Zegras.

Edmonton Oilers placeras på sjätteplatsen i Western Conference och kommer chockerande nog från en förlust borta mot Vegas Golden Knights. Dessförinnan hade gästerna hela 16 raka segrar. Edmonton var alltså väldigt nära att tangera rekordet i antal raka vinster. Om man ställer dessa lag mot varandra så råder inget tvivel om att Edmonton är det klart bättre laget. Här ska gästerna plocka tre poäng.

Jag spelar på raka tvåan till 1,63 @ bet365.

  • Match: Anaheim – Edmonton
  • Speltips: Edmonton (2)
  • Odds: 1,63 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 04:00, 9/2

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar