Almeria – Bilbao

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Almeria placeras på jumboplatsen i spanska högstaserien och det krävs ett mirakel för att hemmalaget ska förnya kontraktet. Inför denna omgång har Almeria hela 14 poäng till Mallorca på säker mark. Laget är fortsatt segerlösa. Laget har kryssat sex matcher och förlorat 17 stycken. Tabellplaceringen speglar lagets prestationer den här säsongen. Tränare Gaizka Garitano ska nu, försöka rädda Rojiblancos.

Bilbao placeras på femteplatsen och besitter därmed Europa League-platsen. Laget har traditionellt sett varit stabila bakåt, och samtidigt har de presterat anfallsmässigt den här säsongen. Gorka Guruzeta och Inaki Williams har nätat 17 av lagets 42 ligamål. Bilbao står med ena foten i finalen av Copa del Rey. Nu i veckan besegrades Atletico Madrid med 1-0. Gästerna har en mycket bra form för tillfället.

Jag spelar på raka tvåan till 1,75 @ bethard.

  • Match: Almeria – Bilbao
  • Speltips: Bilbao (2)
  • Odds: 1,75 @ bethard
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 21:00, 12/2

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar