Vallecano – Almeria

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Rayo Vallecano innehar åttondeplatsen i Primera Division. Inför dagens tillställning har hemmalaget en ganska fin form från senaste omgångarna. Klubben har vunnit två av dem senaste tre matcherna, samt förlorat en mot Real Sociedad. Senast tog klubben en stabil seger, borta mot Villarreal. De brukar vara starka på hemmaplan och hemmafördelen kan bli avgörande i kvällens tillställning.

Almeria placeras på fjortondeplatsen i tabellen. Imponerande av Almeria som faktiskt är nykomlingar i det spanska finrummet, och första gången de spelar där sedan 2015. Det är faktiskt förvånande att de lyckats ta sig till tolfteplatsen med tanke på hur man sett ut på bortaplan. På resande fot har Almeria inte vunnit en enda match sedan ligastarten trots nio försök. Sex av dessa har man alltså förlorat.

Jag spelar på raka ettan till 1,80 @ betsson.

  • Match: Vallecano – Almeria
  • Spel: Vallecano (1)
  • Odds: 1,80 @ betsson
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 6/2

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar