Leksand – Färjestad

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Leksand placerar sig på sjätteplatsen i tabellen och dalmasarna söker fortsatt efter det stämmet i spelet som hemmalaget nyligen hade. Senast inkasserades ännu en förlust, vilket var lagets fjärde raka förlust. Samtidigt har hemmalaget förlorat fem av de sex senaste matcherna. Trots jämnt siffror mot Skellefteå senast, hade SAIK kontroll på matchen. Slutsatsen är att mycket ifrågasättas hos Leksand.

Färjestad placeras på andraplatsen i tabellen och under hösten har värmlänningarna varit seriens klart bästa lag. Lagace har vaktat kassen under de senaste matcherna och varit samtidigt bra efter sin skada. Färjestad har vänt sin dåliga trend och har dessutom fyra raka segrar. Insatsen mot HV71 senast kan dock ifrågasättas en aning, där Lagace återigen spelade stabilt och förde laget till en seger.

Jag spelar på Färjestad Draw No Bet till 1,95 @ expekt.

  • Match: Leksand – Färjestad
  • Speltips: Färjestad DnB
  • Odds: 1,95 @ expekt
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 15/2

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar