Colorado – Arizona

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Colorado Avalanche återfinns på fjärdeplatsen i Western Conference. Avalanche är dock formsvaga för tillfället med fyra förluster på de senaste fem matcherna. Dem har samtidigt förlorat alla dessa matcher på bortais, om det kan vara en ursäkt. På hemmaplan är de starka. Avalanche har faktiskt plockat flest poäng i konferensen. Hemmalagets vinstchanser är goda nu inatt.

Arizona Coyotes är mittenplacerade i Western Conference, närmare bestämt åttondeplacerade. Laget kommer med väldigt svag form till denna matchen, då det senast blev en förlust med 1-5 mot Carolina. Detta var lagets åttonde raka förlust och enda poängen man fått med sig var i matchen mot Nashville, och nu väntar ett av ligans bästa lag på bortais. Förmodigen blir detta nionde raka förlusten.

Jag spelar på raka ettan till 1,65 @ Unibet.

  • Match: Colorado – Arizona
  • Speltips: Colorado (1)
  • Odds: 1,65 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 00:00, 19/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar