Carolina – Chicago

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Carolina Hurricanes innehar fjärdeplatsen i Eastern Conference och avslutade dess bortaturné med 3-1-seger över Vegas Golden Knights i lördags. Carolina har vunnit samtliga tre matcher, och återvänder hem igen, för att inleda en tre matcher långa hemmavistelse med Chicago som första motståndare. I PNC Arena har man vunnit fyra av de fem senaste matcherna, och de är hemmastarka.

Chicago Blackhawks är jumboplacerade i Western Conference och säkrade en seger i sista matchen av dess fem matcher långa hemmavistelse genom att besegra Ottawa Senators i lördags med 3-2. Innan detta möte hade gästerna förlorat hela åtta raka matcher. På bortaplan är man västra konferensens klart sämsta bortalag. Blackhawks har enbart mäktat med nio poäng på 28 spelade bortamatcher.

Jag spelar på raka ettan till 1,45 @ Nordicbet.

  • Match: Carolina – Chicago
  • Speltips: Carolina (1)
  • Odds: 1,45 @ Nordicbet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 01:00, 20/2

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar