Almtuna – Södertälje

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Altmuna placerat sig på niondeplatsen i tabellen och har imponerat, med tanke på spelarmaterialet de besitter. I senaste matchen blev det storförlust, mot Karlskoga med 10-0, och Uppsalaklubben kommer till denna tillställning med tre förluster på senaste fem matcherna. Ikväll gästar Södertälje och troligtvis innebär det ännu en förlust för Almtuna. Almtuna har dock fem raka segrar på hemmaplan.

Södertälje placeras på tredjeplatsen i tabellen och gjort en mycket bra säsong så här långt. Gästerna är i högsta grad, delaktiga i toppstriden. I senaste matchen plockades en seger mot Västervik hemma med 7-2, och man kommer till denna match med tre vinster på sina fem senaste matcher. Södertälje vann det senaste mötet emellan kvällens lag med 4-2, och jag tror man vinner även denna match.

Jag spelar på raka tvåan till 1,80 @ bet365.

  • Match: Almtuna – Södertälje
  • Speltips: Södertälje (2)
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 21/2

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar