HV71 – Timrå

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

HV71 placeras på nästjumboplatsen i tabellen. Smålänningarna kommer nu senast från hemmaförlust mot Skellfteå (1-4). HV71 gjorde samtidigt en rätt bra insats och förtjänade nog mer i form av utdelning. Dagens match blir viktig för att inte hamna efter bottenkollegorna i poängproduktionen. På hemmaplan är HV betydligt bättre än bortais, och siktet ligger såklart på trepoängaren.

Timrå hittas på sjätteplatsen i tabellen. Gästerna kommer senast från en storförlust borta mot Modo (7-1). Precis som kvällens hemmalag, har de enbart kasserat två segrar på deras senaste fem matcher. Så formen är ingenting gästerna kan skryta med i dagsläget. Ikväll väntar match mot seriens sjätte bästa hemmalag, som är i stort behov av poäng, och däräv tror jag det blir ny förlust för Timrå.

Jag spelar på HV71 Draw No Bet till 1,81 @ Leo Vegas.

  • Match: HV71 – Timrå
  • Speltips: HV71 DnB
  • Odds: 1,81 @ Leo Vegas
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 22/2

SpelbolagBonusLänk
Leo Vegas100 krSpela här!

Lämna ett svar