Örgryte – Elfsborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Örgrytes gångna vecka har varit mindre lyckosam. Den starka försäsongen var inte tillräcklig för Örgryte som inte presterade mot Degerfors. Degerfors lyckades vinna med 5-0. Det blev en ensidig historia och cupdrömmarna är borta. Det återstår här två cupmatcher. Elfsborg blir naturligtvis, tuffa motståndare, men sedan väntar ett göteborgsderby mot GAIS. Idag tror jag Örgryte kommer få det kämpigt.

Elfsborg var klara favoriter inför mötet med den allsvenska nykomlingen GAIS förra helgen. Det startade väl, trodde man åtminstone, när Elfsborg fick straff efter bara ett fåtal minuter. Michael Baidoo tog den straffen och missade. Matchen stod då alltså 0-0. Det blev oväntat nog en ganska tråkig match. Elfsborg skulle emellertid reda ut det här och vinna i slutskedet av matchen (2-0).

Jag spelar på Elfsborg -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,87 @ Unibet.

  • Match: Örgryte – Elfsborg
  • Speltips: Elfsborg -1,5 (AH)
  • Odds: 1,87 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 13:00, 24/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar