Norrköping – Utsikten

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Norrköping imponerade knappast mot Brage i senaste cupmatchen. Peking gjorde en riktig plattmatch och jag tror inte Norrköping kommer vilja svika hemmafansen återigen. Spetsen finns och är betydligt vassare än motståndarlagets. Detta mötet blir viktigt för Norrköping, som måste vinna, för att ha chans på avancemang efter en avslutande cupmatch mot Sirius. Laget kanske till och med behöver slå Sirius.

Utsikten lyckades plocka en kvalplats till Allsvenskan förra säsongen. Men gästerna hade inte mycket att komma med mot BP. Senast förlorade laget, borta mot Sirius med 2-0. Idag väntar ett ny cupmatch mot Norrköping. Någon utskåpning lär det inte bli målmässigt, men här kommer Norrköping ha väldigt goda chanser att ta tre poäng. Utsikten har en lång väg till fjolårets säsong och framförallt form.

Jag spelar på raka ettan till 1,96 @ Unibet.

  • Match: Norrköping – Utsikten
  • Speltips: Norrköping (1)
  • Odds: 1,96 @ Unibet
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 17:30, 25/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar