Winnipeg – Arizona

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Winnipeg Jets placeras på tredjeplatsen i Western Conference. Laget är formstarka för tillfället med fyra segrar på senaste fem matcherna. I senaste matchen krävdes förlängning mot Chicago Blackhawks för att besegra laget (2-3). Flera räknade med att Winnipeg skulle vinna under ordinarie tid, men Chicago skulle kvittera matchen till 2-2 med 43 sekunder kvar. Laget är samtidigt hemmastarka.

Arizona Coyotes hittas på nedre tabellhalvan i Western Conference, närmare bestämt trettondepaltsen. Arizonas tuffa period fortsätter, då man senast åkte på en ny förlust när man föll mot Toronto med 3-6. Förlusten var lagets elfte raka, och på dessa matcher har man bara spelat in en poäng, vilket såklart är ett uselt facit. Bortaplan är inget plus för Coyotes. Åtta raka bortaförluster är en indikation på detta.

Jag spelar på raka ettan till 1,76 @ Unibet.

  • Match: Winnipeg – Arizona
  • Speltips: Winnipeg (1)
  • Odds: 1,76 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 00:00, 26/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar