Napoli – Juventus

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Napoli placerar sig på niondeplatsen i tabellen. Klubbens spel och resultat har varit för svaga under hela säsongen. Inför helgens omgång kan detta vara sista chansen för vändningen. Här senast mot Sassuolo skulle Napoli vinna. De visade frustration och vann matchen med 6-1 på Mapei Stadium. Victor Osimhen samt Kvaratskhelia, imponerade, och hemmalaget hoppas naturligtvis kunna bygga vidare på segern.

Juventus placeras på andraplatsen och hade inför denna omgång fyra matcher i följd utan trepoängare, där Bianconeri dessutom hade förlorat två av dessa mötena. På Allianz Stadium var det ett pressat Juve som tog emot Frosinone i söndags. I matchens sista stund skulle dock Daniele Rugani sätta bollen i mål vilket betydde seger. Trots formen har de vunnit majoriteten av sina bortmatcher den här säsongen.

Jag spelar på Juventus Draw No Bet till 2,25 @ betsafe

  • Match: Napoli – Juventus
  • Speltips: Juventus DnB
  • Odds: 2,25 @ betsafe
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 3/3

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar