Anaheim – Vancouver

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Anaheim Ducks placeras på fjortondeplatsen i Western Conference. Laget kommer från två raka segrar mot, San José Shaeks och New Jersey Devils. Mot Devils, kunde ankorna trots skottunderläge med 23-53, vinna drabbningen (4-3). Senast saknade Anaheim, Carlsson, Fowler, Zegras, Luneau och McGinn. Ducks lär få klara sig utan flera spelare även här. Mason McTavish är också ett frågetecken här.

Vancouver Canucks innehar förstaplatsen i Western Conference. Samtidigt har hemmalaget bara tagit en seger på senaste sju matcherna. Gästerna jagar helt enkelt ett trendbrott. Sett till hela säsongen har man dock imponerat, och nu när motståndet är beskedligt ska man kunna ta en seger. Klass finns det gott om, med Pettersson, Miller, Boeser och Hughes för att nämna några.

Jag spelar på raka tvåan till 1,63 @ bet365.

  • Match: Anaheim – Vancouver
  • Speltips: Vancouver (2)
  • Odds: 1,63 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 02:00, 4/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar