Bayern München – Lazio

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Bayern München är pressade inför returmatchen på Allianz Arena. Tyskarna måste vinna för chans, att kunna avancerade vidare i Champions League-slutspelet. Ligan är hotad och denna matchen är därmed viktig för Bayern. Laget underpresterade i första tillställningen, och idag borde hemmalaget revanschera sig. Bayerns form är inte perfekt, men när det kommer till kritan, ska Bayern aldrig räknas bort.

Lazio fick med sig en tung 1-0 seger i det första mötet. De behöver nog allt försprång de kan få inför en tuff retur borta på Allianz Arena. Det är inte bara en tuff bortamatch, utan Lazio har också en svag form. Sarris gäng är ojämna, och just nu ligger de en bra bit under topp 6. I första mötet såg Lazio uddlösa ut fram tills Bayern drog på sig ett rött kort och orsakade en straff i samma händelse.

Jag spelar på Bayern -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,82 @ betsson.

  • Match: Bayern München – Lazio
  • Speltips: Bayern -1,5 (AH)
  • Odds: 1,82 @ betsson
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 21:00, 5/3

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar