Örebro – Skellefteå

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Örebro återfinns på niondeplatsen, och kämpar om en slutspelsplats. Senast borta mot HV71, torskade Närkeklubben efter att smålänningarna avgjort i slutskedet av tredje perioden. Hemmalaget har numera tre poäng fler än Malmö och Rögle. ÖHK är formstarka trots förlusten senast. Tränarbytet som till en början inte verkade ge något positvt utfall, har nu gett resultat för laget.

Skellefteå innehar tredjeplatsen i SHL. Skellefteå har mer eller mindre säkrat hemmafördelen, men ska de vara helt på säkra sidan, så krävs minst två poäng med sig hem. SAIK har de senaste månaderna varit det kanske bästa laget om man ser till jämnheten. Man har ständigt levererat och poängen har trillat in i rask takt. Senast emot Färjestad så orkade man inte riktigt. Här tror jag dock att de kommer leverera.

Jag spelar på Skellefteå Draw No Bet till 1,85 @ expekt

  • Match: Örebro – Skellefteå
  • Speltips: Skellefteå DnB
  • Odds: 1,85 @ expekt
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 7/3

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar