Borås – Sundsvall

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Borås satsade inför transferdeadlinen och de plockade in en femma som samtidigt presterar. Klubbens spelartrupp har varit bra från start, men var dessvärre ganska tunn. Detta innebär att västgörarna har varit ganska sårbara. Laget har visat under senaste veckorna att klubben menar allvar med satsningen. Matcherna i Sundsvall har varit jämna och senaste mötet, vann Borås (1-4).

Sundsvall är svårbedömda. I grund och botten håller dagens gäster en ganska hög nivå, men har svårt att komma upp i den nivån, och alltför ofta presterar man lite ojämnt. Jämför man deras lag med Borås trupp, så tycker jag väl att Borås har en klart bredare trupp. Sundsvall har trots allt spelat i Allettan och mött tufft motstånd rakt igenom, och därav har resultaten varit väldigt blandade.

Jag spelar på Borås ML till 1,82 @ Unibet.

  • Match: Borås – Sundsvall
  • Speltips: Borås (1)
  • Odds: 1,82 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 16:00, 9/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar