Carolina – NY Rangers

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Carolina Hurricanes är fjärdeplacerade i Eastern Conference. Klubben tillhör de lag som agerade, innan deadlinen för trading av spelare. Carolina tog in Jake Guentzel som var den mest omtalade spelaren på marknaden. Evgeni Kuznetzov, förstärker också laget. Det är tydligt att hemmalaget, satsar för att vinna Stanley Cup. Senast besegrades Calgary Flames med 7-2.

New York Rangers placeras på tredjeplatsen i Eastern Conference. Gästerna gör deras andra match på två dagar. Samtidigt som Rangers spelar back to back har Carolina fått vila i två dagar efter matchen mot Calgary som spelades i söndags kväll. Carolina har sett bra ut på hemmaplan senaste tiden. Carolina har vunnit sex av sina åtta senaste hemmamatcher. Rangers har förlorat två raka bortamatcher.

Jag spelar på Carolina ML till 1,60 @ betsson.

  • Match: Carolina – NY Rangers
  • Speltips: Carolina ML
  • Odds: 1,60 @ betsson
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 00:00, 13/3

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar