HV71 – Oskarshamn

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

HV71 slutade på nästjumboplatsen i SHL, och kommer kvalspela mot Oskarshamn. Nämnvärt är att dem blev seriens sjätte bästa hemmalag. Klubben inkasserade 46 poäng i Husqvarna Garden. Problemet för Jönköpingsklubben har legat i spelet på bortais med bara 7 tagna poäng. Jag är övertygad om att man kommer visa styrka ikväll. Senaste matchen emellan kvällens motståndare slutade med en HV-seger.

Oskarshamn kom överlägset sist i tabellen. Samtidigt har gästerna seriens svagaste trupp. Inte nog med det, så saknar Oskarshamn både Patrik Karlkvist och Viktor Lodin, lagets två bästa forwards tillsammans med Ahti Oksanen, som nu måste bära ett otroligt stort ansvar för produktionen framåt. Laget gjorde minst mål av samtliga i hela ligan. Det hjälper inte den statistiken att de här spelarna saknas.

Jag spelar på raka ettan till 1,81 @ Unibet.

  • Match: HV71 – Oskarshamn
  • Speltips: HV71 (1)
  • Odds: 1,81 @ Unibet
  • Insats: 10/10
  • Spelstopp: 19:30, 15/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar