Luleå – Örebro

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Luleå behöver vinna andra åttondelsmatchen i Norrbotten om hemmalaget ska ha möjlighet, att kunna avancera vidare i slutspelet. Senaste mötet slutade alltså med förlust borta mot Örebro (2-1). Nu senast, förjtjänade kanske Örebro segern. Dock körde Luleå över Örebro stundtals och i första perioden, kunde Örebro tacka dess målvakt. Luleå är mina favoriter, särskilt med tanke på ÖHK:s tidigare formkurva.

Örebro vann alltså första mötet efter senast avgörande. Jag tror återigen att Örebro kommer att få svårt att göra mål framåt. Som väntat senast, stängde Luleå ner detta Örebro på ett ganska bra sätt, samt höll dem till under 20 skott emot mål. Detta är starka siffror. ÖHK har också haft det kämpigt med målskyttet och när man dessutom får svårt att skapa målchanser, så lär det bli målsnålt för deras del.

Jag spelar på raka ettan till 1,85 @ Unibet.

  • Match: Luleå – Örebro
  • Speltips: Luleå (1)
  • Odds: 1,85 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 15:15, 16/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar