Carolina – Philadelphia

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Carolina Hurricanes återfinns på fjärdeplatsen i Eastern Conference. Dem kommer senast från en stark och framgångsrik bortaturné. Hurricanes inkasserade tre raka segrar. Senast besegrade man New York Islanders med 1-4. Carolina har ännu inte lyckats komma ifatt Rangers, men ligger bara två poäng bakom rivalerna i tabellen. Carolina är stabila, och har vunnit åtta av de tio senaste matcherna.

Philadelphia Flyers hittas fortsatt på en av slutspelsplatserna, närmare bestämt sjundeplatsen i Eastern Conference. Laget har tre förluster på sina senaste fem matcher. Senast tog laget en stabil 4-3 seger på hemmais mot Maple Leafs under natten till onsdag. De har ett jagande Detroit och Washington efter sig i tabellen. Dess lag har mött varandra tre gånger under säsongen och Carolina har vunnit två möten.

Jag spelar på raka ettan till 1,68 @ expekt.

  • Match: Carolina – Philadelphia
  • Speltips: Carolina (1)
  • Odds: 1,68 @ expekt
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 00:00, 22/3

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar