Dallas – Arizona

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Dallas Stars placeras på fjärdeplatsen i Western Conference. Klubben har samtidigt bara tre poäng upp till serieledarna, Vancouver Canucks. Senast besegrade de Los Angeles Kings med 4-1. Denna seger var förmodligen välbehövlig med tanke på att Dallas dessförinnan hade två raka förluster, mot Devils och Panthers. Man besitter stjärnor som Robertson, Hintz och Pavelski i denna match.

Arizona Coyotes hittas på trettondeplatsen i Western Conference. Klubben har segrar i ryggen, där man besegrat Detroit med 1-4 samt New Jersey med 4-1. Nu är dock motståndet tuffare. Samtidigt hade man dessförinnan förlorat mot Minnesota och Chicago, så man blandar och ger. På Bortaplan har Coyotes enbart vunnit tre av de 16 senaste matcherna. Man tillhör alltså de sämsta lagen i ligan.

Jag spelar på raka ettan till 1,58 @ Unibet.

  • Match: Dallas – Arizona
  • Speltips: Dallas (1)
  • Odds: 1,58 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 01:00, 21/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar