Linköping – Skellefteå

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Lingköping måste vinna fjärde kvartsfinalmötet, annars är säsongen över. Klubben hade 0-3-underläge i senaste matchen, men östgötarna fortsatte dock kämpa, och kvitterade till 3-3. Matchen gick alltså till förlängning, men där blev man besegrade. Det var tredje matchen som Skellefteå lyckades vinna efter full tid. Nu ikväll borde LHC vara frustrerade, samtidigt som SAIK kanske börjar slappna av.

Skellefteå är ett av seriens bästa lag är det inget snack om, men att man har 3-0 i matcher kan jag tycka är aningen orättvist. Idag har de tre matcher upp som sagt och desperationen kommer omedvetet inte att vara lika stor hos dem som den är hos hemmaspelarna. De ledande spelarna i Skellefteå har givetvis gjort det bra med tanke på förutsättningarna och trots en del skador så har man vunnit matcherna.

Jag spelar på Linköping ML till 1,97 @ ComeOn.

  • Match: Linköping – Skellefteå
  • Speltips: Linköping ML
  • Odds: 1,97 @ ComeOn
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 19:00, 28/3

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar