Carolina – Detroit

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Carolina Hurricanes innehar fjärdeplatsen i Eastern Conference. Dem förlorade sin senaste match mot Pittsburgh Penguins, med 4-1. Innan dess hade de inte förlorat under ordinarie tid på sju matcher. Den senaste hemmamatchen vann de med 2-1 mot Toronto. Hurricanes håller verkligen en hög högstanivå, och de tillhör aboslut dem bästa klubbarna, när klubben väl sätter formen.

Detroit Red Wings innehar niondeplatsen i Eastern Conference. Gästerna förlorade här senast med 4-3 efter förlängning mot Washington borta. Innan dess förlorade de en tajt o målsnål match mot Nashville borta med 1-0. Man har 79 inspelade poäng och de har häng på slutspelsplatsen, där åttan Washington Capitals ligger bara två poäng före. Senast lagen mötte varandra, vann Carolina med 4-2 hemma.

Jag spelar på raka ettan till 1,74 @ expekt.

  • Match: Carolina – Detroit
  • Speltips: Carolina (1)
  • Odds: 1,74 @ expekt
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 00:30, 29/3

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar