Öster – Degerfors

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Öster var nära uppflyttningen förra säsongen. Smålänningarna hade en poäng upp till allsvenska kvalet, men toppstriden var mycket tuff. ÖIF har fortsatt att övertyga under försäsongen och cupen. De har fått behålla stora delar av truppen även fast skyttekungen, Jonasson-Westermark har lämnat laget. Till en stor förvåning har de Bergmark Wiberg kvar i klubben, kanske Superettans bästa spelare.

Degerfors är nyklomingar i Superettan har också imponerat under cupspelet. Nedflyttningen verkar de har tagit med bravur. Det har skett lite förändringar i truppen och även på tränarsidan. William Lundin har tagit över rodret. Degerfors har fått sig en nystart och de ser förvånansvärt starka ut efter att ha ramlat ur Allsvenskan. ÖIF ska dock ses som snäppet vassare. Öster har mer struktur och stabilitet.

Jag spelar på raka ettan till 1,87 @ betsafe.

  • Match: Öster – Degerfors
  • Speltips: Öster (1)
  • Odds: 1,87 @ betsafe
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 2/4

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar