Frölunda – Leksand

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frölunda slutade på fjärdeplatsen i grundserien med 96 inspelade poäng. Frölunda hade matchboll nu i senaste matchen, och kunde ha avgjort kvartsfinalserien uppe i Dalarna. Tillställningen skulle emellertid vinnas av Leksand med 5-2 som tvingade därmed fram en avgörande match i Göteborg. Göteborgarna är favoriter ikväll och med tanke på hur laget har presterat i Scandinavium, känns det rimligt.

Leksand slutade på femteplatsen i grundserien med 92 inspelade poäng. Laget vände och vann hemma senast med 5-2 och det var en fin andra period som bäddade för segern inför ett kokande Tegera Arena. Såklart kommer det att vara många Leksands-supportrar i Scandinavium denna afton men hemmalaget kommer att ha ett ännu större stöd och jag tror det blir matchavgörande denna match.

Jag spelar på Frölunda ML till 1,64 @ betsson.

  • Match: Frölunda – Leksand
  • Speltips: Frölunda ML
  • Odds: 1,64 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 3/4

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar