Frankfurt – Bremen

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Eintracht Frankfurt placerar sig på sjätteplatsen i Bundesliga. Med återstående, sju omgångar att spela, kan hemmalaget få svårigheter att plocka en topp 5-placering. Därför är prion att behålla sjätteplatsen, framför Augsburg och Freiburg. Frankfurt har en stark ligaform i hemmaborgen, med sju raka matcher utan förlust. Man har varit en jobbig motståndare under den här säsongen.

Werder Bremen hittas i det så kallade ingenmanslandet och mycket ska till för att laget ska bli indragna i bottenstriden. Man har tio poäng mer än kvalplacerade Mainz och der är flera lag där emellan. Det har varit höga toppar och djupa dalar, men i det stora hela har de levt upp till förväntningarna. Det enda som oroar lite inför avslutningen, är Bremens svaga form. De har fyra raka förluster i ligaspelet.

Jag spelar på raka ettan till 1,82 @ Unibet.

  • Match: Frankfurt – Bremen
  • Speltips: Frankfurt (1)
  • Odds: 1,82 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 20:30, 5/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar