Helsingborg – Brage

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Helsingborg jagar fortsatt en plats i Allsvenskan. Skåningarna borde såklart tillhöra högstaserien, men man har misslyckats under upprepade försök i Superettan. Den här säsongen inleddes Helsingborg med bortaseger mot Gefle, och laget gjorde tre mål. Viktig start för Kleber i premiären och Taylor Silverholt visade skills. Nu väntar Brage i hemmapremiären som Helsingborg ska ha goda chanser att vinna.

Brage inledde denna säsong på bästa möjliga vis. Borlängegänget tog en väldigt stark seger mot Varberg i hemmapremiären. Där var det flera spelare som stack ut och det var först och främst i defensiven. Nu inför mötet på Olympia, kan det dock bli tufft för gästerna. Brage lär ta större delen av sina poäng på hemmaplan. HIF som motståndare, kan bli en övermäktig uppgift inför ett välfyllt Olympia.

Jag spelar på Helsingborg Draw No Bet till 1,75 @ Nordicbet.

  • Match: Helsingborg – Brage
  • Speltips: Helsingborg DnB
  • Odds: 1,75 @ Nordicbet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 9/4

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar