St. Louis – Chicago

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

St. Louis Blues återfinns på niondeplatsen i Western Conference. Hemmalaget har målet att plocka hem en slutspelsplats. Senast plockade laget, en bortaseger efter straffar mot Anaheim Ducks. Blues hade en 3-5-ledning, med tolv minuter kvar att spela. Inatt spelar Blues på hemmaplan och där har klubben varit betydligt bättre. Dem besitter spelare som Schenn, Kyrou och Thomas.

Chicago Blackhawks hittas på nästjumboplatsen, närmare bestämt femtondeplatsen i tabellen. Den här säsongen har gästerna bara tagit 51 poäng på 77 matcher, vilket är ett svagt facit. Det ska dock nämnas att hela 36 av dessa poäng är tagna hemma, så på bortais har man bara spelat ihop 15 poäng på 38 matcher, så det är ett klart minus. Senast förlorade dem mot Minnesota (0-4).

Jag spelar på raka ettan till 1,74 @ bet365.

  • Match: St. Louis – Chicago
  • Speltips: St. Louis (1)
  • Odds: 1,74 @ bet365
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 02:00, 11/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar