Mjällby – AIK

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Mjällby har imponerat under säsongsinledningen. Klubben kunde besegra Häcken under den allsvenska premiären. Mjällby stoppade då Häckens starka, och snabba offensiv samtidigt som man behärskade sig på konstgräset. Inför säsongen, verkar de har slipat på sin offensiv. Laget körde över Norrköping med 3-0 i förra matchen på hemmaplan. Idag skulle kanske MAIF ses som favoriter.

AIK har inlett den här säsongen med blandade resultat. Hemmapremiären vann laget mot nykomlingen Västerås, men det fanns absolut mer att önska från den matchen. Den här känslan blev återkommande i förra helgens match mot Brommapojkarna, där Gnaget kryssade. Skall man vara helt ärlig så är det inget spel som övertygar. Jag tror inte laget åker till Strandvallen och kör över Mjällby.

Jag spelar på Mjällby Draw No Bet till 1,92 @ Nordicbet.

  • Match: Mjällby – AIK
  • Speltips: Mjällby DnB
  • Odds: 1,92 @ Nordicbet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 15:00, 13/4

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar