Örgryte – Brage

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Örgryte lyckades förnya kontraktet i Superettan, trots en mindre bra fjolårssäsong. Laget kunde besegra Nordic United i nedflyttningskvalet. ÖIS hade ett nytänk inför nuvarande säsong, med tydliga idéer, och struktur. Försäsongen var lovande, men seriestarten har varit ett fall tillbaka. Först blev det en rättvis torsk mot Utsikten (1-2). Senast spelade de oavgjort mot nykomlingen Oddevold (0-0).

Brage har inlett seriespelet piggt. Seger med 1-0 mot Varberg, och 1-1 borta mot Helsingborg. En match man höll på att vinna, men krysset var nog mest rättvist. Jag tror att Brage kan komma till Gamla Ullevi och göra dagen sur för ÖIS. Anfallsduon med Nyarko och Camoes ser ännu mer spetsig i år och Brage har samtidigt god konkurrens bland spelarna, vilket talar för en bra säsong.

Jag spelar på Brage Draw No Bet till 1,75 @ betsafe.

  • Match: Örgryte – Brage
  • Speltips: Brage DnB
  • Odds: 1,75 @ betsafe
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 15/4

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar