Pittsburgh – Nashville

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Pittsburgh Penguins placeras på elfteplatsen i Eastern Conference. Penguins spelar nu en av säsongens viktigaste matcher, då Nashville Predators besöker PPG Paints Arena. Det är oerhört tight kring strecket i Metropolitan Division, och om sista Wild Card-platsen i Eastern Conference. Pittsburgh har 86 poäng på 80 spelade matcher och ligger bara en poäng bakom Flyers, Detroit, och Capitals.

Nashville Predators innehar sjätteplatsen i Western Conference och är slutspelsklara. Det är deras sista match för säsongen och de är redan klara för den första Wild Card-platsen i öst. Mycket handlar om att hålla sig friska och skadefria och ladda upp inför slutspelet som är runt hörnet. Även om de gärna vinner matchen, så kommer de inte vara lika desperata som Pittsburgh, vilket talar till hemmalagets fördel.

Jag spelar på Pittsburgh ML till 1,82 @ ComeOn.

  • Match: Pittsburgh – Nashville
  • Speltips: Pittsburgh ML
  • Odds: 1,82 @ ComeOn
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 01:00, 16/4

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar