Columbus – Carolina

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Columbus Blue Jackets placeras på jumboplatsen i Eastern Conference. Under den här säsongen har de bara tagit 64 poäng på 81 matcher. Inför denna matchen har hemmalaget fyra raka förluster, och detta med målskillnaden 6-18. Dem har alltså problem både gällande offensiven och defensiven. Skadelistan är också lång, med Johnson, Fantilli, Laine och Chinakov borta. Greaves eller Subban lär vakta målet.

Carolina Hurricanes placeras på andraplatsen i Eastern Conference. Gästerna spelar här sin sista match i grundserien och man tillhör toppen av tabellen. Hurricanes kommer till matchen med fin form, då man har fem raka segrar i ryggen. Gästerna har bland annat nollat just Columbus på hemmaplan, så man lär gå in med en positiv känsla i slutspelet. Spelare som Guentzel, Aho och Svechnikov förväntas saknas här.

Jag spelar på Carolina Draw No Bet till 1,70 @ Svenska Spel.

  • Match: Columbus – Carolina
  • Speltips: Carolina DnB
  • Odds: 1,70 @ Svenska Spel
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 01:00, 17/4

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar