Skellefteå – Frölunda

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Skellefteå har stundtals imponerat under semifinalen. I senaste två matcherna, har Skellefteå emellertid tappat spelet och Frölunda har hämtat in underläget. Senaste hemmamatchen kan dock vara, positivare än vad som kan vara tänkbart. Frölunda ledde med 3-0 efter två perioder. Skellefteå lyckades kvittera till 3-3 i matchen. Det är naturligtvis en styrka även om de förlorade denna matchen.

Frölunda är alltså återigen framme i en match sju. Matchserien mot Leksand, hade man ledningen i hela tiden och kunde till sist avgöra. Här har man slagit ur underläge nu i två matcher och gått segrande. Jag tror inte att man längre slår ur samma underläge utan nu är ordningen återställd. Det är helt jämnt inför det här mötet. Det är också otroligt svårt att vända ett 3-1-underläge i ett slutspel.

Jag spelar på Skellefteå ML till 1,71 @ ComeOn.

  • Match: Skellefteå – Frölunda
  • Speltips: Skellefteå ML
  • Odds: 1,71 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:30, 18/4

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar