Calgary – San Jose

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Calgary Flames hittas på elfteplatsen i Western Conference. Hemmalaget lyckades alltså inte plocka en slutspelsplats denna säsongen. Under senaste tiden har man inkasserat ett par segrar mot Anaheim och Arizona. Inatt väntar en klart beskedlig uppgift mot ligans jumbon. Eftersom att detta är Flames sista match för säsongen, lär Calgary vilja avsluta säsongen snyggt inför hemmafansen.

San Jose Sharks är som tidigare sagt jumoplacerade i Western Conference. Under säsongen har Sharks bara spelat ihop 47 poäng, ett riktigt svagt facit. Dessutom har laget dubbla storförluster i ryggen inför denna matchen. 2-6 mot Minnesota samt 9-2 mot Edmonton, vilket säger en del om lagets kvalitet. Man avslutar säsongen på bortais och där har 20 poäng tagits. Här tror jag på ett mer motiverat Calgary.

Jag spelar på raka ettan till 1,67 @ bet365.

  • Match: Calgary – San Jose
  • Speltips: Calgary (1)
  • Odds: 1,67 @ bet365
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 03:00, 19/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar