Carolina – NY Islanders

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Carolina Hurricanes hamnade på andraplatsen i Eastern Conference och slutspelet kommer alltså ikväll inledas mot gästande Islanders. Carolina inleder med två raka hemmamatcher mot Islanders. Många ser Hurricanes som favoriter i matchserien. Givetvis kommer press finnas på hemmalaget, men det finns samtidigt, rutinerade och skickliga spelare i Canes som vet vad som krävs för att ta sig långt.

New York Islanders slutade på sjundeplatsen i Eastern Conference. Jag tror att Islanders kommer få det väldigt tufft mot Hurricanes. Av totalt 41 hemmamatcher har de vunnit 27 och det är framförallt mot de absoluta topplagen som de förlorat (Boston, Dallas, Rangers osv.). Carolina och Islanders möttes i förstarundan av slutspelet även förra året och då vann Canes två av sina tre hemmamatcher. 

Jag spelar på raka ettan till 1,83 @ ComeOn.

  • Match: Carolina – NY Islanders
  • Speltips: Carolina (1)
  • Odds: 1,83 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 23:00, 19/4

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar