Vancouver – Nashville

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Vancouver Canucks tillhör lagen som överraskat mest under säsongen och slutade på tredjeplats i den västra konferensen. Bland annat hamnade dem före Colorado i tabellen, samtidigt som Vancouver bara hade fyra poäng till Dallas Stars. Klubben besitter spelare som Pettersson, Hughes och Lindholm. Laget saknade både Miller och Boeser senast och här ska båda vara tillbaka.

Nashville Predators slutade på sjätteplatsen i Western Conference. Man avslutade grundserien med en 4-2 förlust mot Pittsburgh, och till skillnad från hemmalaget så vilade de inga stjärnor. Under säsongen har man stött på Vancouver vid tre tillfällen och dessa matcher slutat med förlust där siffrorna blivit 2-3, 5-2 och 2-5, så hemmalaget kliver in med ett mentalt övertag. Jag tror på en hemmaseger här.

Jag spelar på Vancouver Draw No Bet till 1,70 @ expekt.

  • Match: Vancouver – Nashville
  • Speltips: Vancouver DnB
  • Odds: 1,70 @ expekt
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 04:00, 22/4

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar