Carolina – NY Islanders

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Carolina Hurricanes inledde slutspelet på bästa tänkbara sätt, och vann den första åttondelsfinalen (3-1). Gästerna var på något sätt inte dåliga och skapade flera bra målchanser. 3-1-målet gjordes i öppen kasse. Carolina gjorde dock en stabil insats defensivt, något åskådarna tidigare bevittnat under den här säsongen. Kuznetsov, Noesen och Necas klev fram, vilket visar på bredden hos hemmalaget.

New York Isladers stod upp bra senast då gästerna var med hela vägen in i slutminuterna, men började slutspelet med en förlust. Trots en hel del bra lägen i matchen lyckades man bara göra ett mål, och där skiljer sig lagen åt då det finns en annan klass hos hemmalaget. Nu väntar ny match på bortais, och känslan är att ska man störa Carolina så är det på hemmais där man gör sina bästa matcher.

Jag spelar på raka ettan till 1,75 @ Unibet.

  • Match: Carolina – NY Islanders
  • Speltips: Carolina (1)
  • Odds: 1,75 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 01:30, 23/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar