NY Islanders – Carolina

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

New York Islanders förlorade senaste åttondelsfinalmatchen med 5-3. Klubben har ett 2-0-underläge i matcher inför nattens möte. Klubben hade ledningen med 3-0 i andra perioden. Islanders släppte dock in fem mål av Carolina. Lagets målvakt Ilya Sorokin, som hade hållit Carolina-spelarna nollade under inledningen på matchen, släppte dock in tre mål på bara 15 skott. Självförtroendet lär vara sargat.

Carolina Hurricanes kunde alltså som tidigare nämnt, vända 3-0-underläge till seger. Centern Seth Jarvis gjorde ett mål och två assist i segern senast. Sebastian Aho kvitterade sent i tredje perioden och Jordan Martinook satte Hurricanes i ledning för gott strax därefter. Carolinas målvaktsspel har varit på topp och har begränsat deras motståndare till tre mål eller mindre i sju av deras åtta senaste matcher.

Jag spelar Carolina Draw No Bet till 1,63 @ betway.

  • Match: NY Islanders – Carolina
  • Speltips: Carolina DnB
  • Odds: 1,63 @ betway
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 01:30, 26/4

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar