GAIS – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

GAIS är tillbaka i Allsvenskan och måndagen börjar med ett göteborgsderby. Detta derby spelades alltså senast för tolv årsen. Samtidigt väntas Gamla Ullevi också bli slutsåld. Hemmalaget hittas på elfteplats i tabellen, och kommer senast från en 1-0-förlust borta mot Djurgården. Dessförinnan inkasserades två segrar mot Kalmar samt Mjällby. Trots formen, ska gästande blåvitt hålla högre nivå än gaisarna.

IFK Göteborg placerar sig på tolfteplatsen i tabellen. Senast tog emellertid laget en väldigt imponerande seger borta mot Brommapojkarna med 0-3. Då visade Göteborg prov på fartfylldhet och finess samt att man var väldigt effektiva i sina anfall. Trots att Göteborg inte har haft någon vidare utdelning, sett till hur de har spelat, så tror jag vändningen kanske kommer nu efter segern senast.

Jag spelar på raka tvåan till 2,40 @ Unibet.

  • Match: GAIS – IFK Göteborg
  • Spel: IFK Göteborg (2)
  • Odds: 2,40 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:10, 6/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar