Florida – Boston

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Florida Panthers besgegrade Tampa Bay Lightning, i åttondelen med 4-1. Panthers förtjäntade segern i den här matchserien. Florida är mycket starka på hemmaplan. I matchserien mot Tampa, spelade dem tre hemmamatcher. Panthers skulle vinna samtliga matcher. De gjorde tolv mål och släppte bara in fem bakåt. Florida har ett enormt självförtroende i Forth Lauderdale och gästerna kommer få en utmaning.

Boston Bruins fick en betydligt tuffare matchserie mot Toronto, där Bruins ledde matchserien med 3-1. Men Toronto lyckades ta det till sju matcher i och game 7 slutade det oavgjort och gick till övertid, innan Boston avgjorde genom lagets stora stjärna David Pastrnak. Spelarna i Boston har fått kort vila inför nattens match samtidigt som Floridas mannskap fått vila i en vecka inför det här mötet.

Jag spelar på raka ettan till 1,98 @ Unibet.

  • Match: Florida – Boston
  • Spel: Florida (1)
  • Odds: 1,98 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 02:00, 7/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar