NY Rangers – Carolina

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

New York Rangers lyckades besegra Carolina, i öppningsmötet av kvartsfinalserien. Mika Zibanejad fick en bra afton och hemmalaget segrade med 4-3. Överlag gjorde Rangers en bra match och Carolina hade svårigheter, att skapa press som klubben normalt sett brukar göra. Rangers behöver inatt, förbereda sig för en bättre insats från gästerna som knappast är nöjda med 2-0-underläge vid hemkomst.

Carolina Hurricanes var ett av lagen som tippades högst upp inför säsongen och klubben gjorde en bra grundserie, där man slutade tvåa i conferencen, bakom just Rangers. Senast i Madison Square Garden gjorde man ingen svag insats, men man kan klart mer än man visade då man har kvalitet nog att skapa fler lägen än man gjorde, och Hurricanes lär komma ut klart bättre här.

Jag spelar på Carolina inklusive övertid/straffar till 1,81 @ Nordicbet.

  • Match: NY Rangers – Carolina
  • Spel: Carolina (ÖT/Straffar)
  • Odds: 1,81 @ Nordicbet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 01:00, 8/5

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar